0229 - 745340 info@admhoogland.nl

Over Jos Hoogland

Na omzwervingen in de techniek, zorg en opvoedkunde ben ik op 1 januari 1996 mijn administratiekantoor begonnen. Door middel van avondopleidingen heb ik mij de de complexe materie van boekhouding en belastingen eigen gemaakt.

Door de jaren heen heb ik door middel van netwerken, een flink aantal connecties opgebouwd binnen de advocatuur, notariaten en fiscaal specialisten.  Door deze connecties blijf ik goed op de hoogte van hetgeen er binnen deze sectoren speelt. Daarnaast is mijn kantoor gevestigd in een omgeving waar alle disciplines met betrekking tot de financiële administratie samen komen. Denkt u aan het verzorgen van de juiste aangifte, het op maat maken van uw verzekeringen, het plannen van uw financiële toekomst tot zelfs incasso en recherche. U profiteert dus niet alleen van mijn ervaring en expertise, maar ik kan u ook in contact brengen met andere relevante specialisten.

Ik sta klaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten en hoop u binnenkort op mijn kantoor te mogen ontvangen. Maak hier direct een vrijblijvende afspraak.